FAQ

Et spørgsmål kommer sjældent alene. Derfor har vi valgt at lægge de spørgsmål vi får herind, så andre besøgende eventuelt kan drage nytte af dem. Hvis du selv har et spørgsmål som ikke er besvaret på denne side, så kan du skrive til os på info@feriebolig-casa-salinas.dk, hvis det ikke allerede er besvaret på siden her.

Spørgsmål: Er der WiFi i huset?


Ja. Forbindelse er 5 download / 1 upload. 

I slutningen af 2017 blev der installeret fiber i huset, men vi har ikke bekræftet hastigheden på det endnu. 

Spørgsmål: Hvor mange er der sofa/madrasser til i huset?


Der er 2 dobbeltsenge, én futon (som man godt kan sove to på) og én sofa (som man kan sove én mand på) – hvilket i alt giver 7 sovepladser. Men der er en ekstra dobbelt-madras, så man kan godt klemme 9 mand ind, med lidt god vilje.

Spørgsmål: Hvor ligger den/det nærmeste apoket, supermarked, cafe, restaurant, kiosk, bar?


Det bliver alt samme besvaret på kortet: Se området.

Spørgsmål: Hvor meget skal man betale i depositum?


For korttidsleje: Dette udregnes sådan her: 2000 DKK + 800 DKK per påbegyndt uge.
Et par eksempler:

  • Leje på 7 dage = 2.000 kroner + 800 kroner = 2.800 kroner
  • Leje på 8 dage = 2.000 kroner + 1.600 kroner = 3.600 kroner
  • Leje på 14 dage = 2.000 kroner + 1.600 kroner = 3.600 kroner
  • Leje på 20 dage = 2.000 kroner + 2.400 kroner = 4.400 kroner
  • Leje på 21 dage = 2.000 kroner + 3.200 kroner = 5.200 kroner

For langtidsleje: Depositum på 3 måneders husleje ( 550 EUR * 3 = 1650 EUR ).

Spørgsmål: Hvordan får man nøglerne?


Vi har nogle ‘key-holders’, som I får kontaktinformationer og adresse på. Når I ankommer, er der blevet lavet en aftale om, hvordan nøglerne bliver overleveret.

Hvis I ankommer midt om natten, har vi nogle nøgle-bokse ved huset, som vores key-holders kan lægge nøglerne i – men i så fald kan der være lidt ventetid, da der er nogle porte, som man skal ind af (se punkt 2 på dette kort). Hvis man ankommer midt om natten, kan man muligvis skulle vente et stykke tid, før der er andre der skal ud/ind af porten, men hvis det er i løbet af dagstimerne har jeg aldrig ventet mere en 5 minutter, før at jeg kunne ‘snige’ mig ind sammen med nogen.

Spørgsmål: Hvad koster vand og el i Spanien? Hvad koster forbrug i Spanien


El er den dyreste udgift af de to. Vi ser svingninger mellem 60 og 200 euro per måned, hvilket er en 2-6 euro per dag. Det afhænger af hvem (og hvor mange) der bor der og hvor meget de ‘fyrer op’ for aircondition-enhederne.

Det der trækker flest tænder ud, er at bruge aircondition-enhederne til at varme huset op om vinteren.

Prisen på vand er ganske ydmyg. Vi ser svingninger på mellem 40 og 100 euro per kvartal. Dvs. en 13,3 og 33,3 euro om måneden for vand.

Spørgsmål: Hvor langt er der til poolen?


Man kan gå derhen på tre minutter. Den er tilknyttet området, hvor boligen ligger. Se eventuelt kort her: Se området.

Spørgsmål: Må man medbringe dyr?


Det generelle svar er: ‘Ja – det må man gerne’. Men det afhænger en smule af dyret, naturligvis. Hunde og katte er fine, så længe de er velopdragne og renlige. Hvis man derimod har et dusin komodovaraner, så bliver svaret nok desværre et ‘nej’ – men i så fald har vi en stribe konkurrenter vi gerne vil anbefale.

Spørgsmål: Er huset åbent for langtidsleje?


Ja, det er det. Læs eventuelt mere om det her: Langtidsleje i Spanien

Spørgsmål ifht. langtidsleje: Hvordan fungerer det med indskud?


Indskuddet er tre måneders husleje (1650 euro, da den månedlige husleje er 550 euro). Ifht. hvornår det skal betales, så er huset først reserveret, når indskuddet er betalt.

Vand og el er ikke inkluderet i langtidsleje.

Spørgsmål om langtidsleje: Hvor lang tids opsigelse er der?


Da vi vurderer prisen udfra, hvor lang tid at man regner med at blive boende, så er der tre måneders opsigelse på vores langtidsleje-kontrakter. Men vi anser os selv for at være fair, så hvis der sker noget eller hvis man ønsker at opsige kontrakten før tid, så er vi åbne for dialog og håndterer sagerne enkeltvis.

Spørgsmål: Kan man blive hentet i lufthavnen? Og i så fald – hvor meget koster det og hvordan fungerer det?


Ja, det kan man godt. Det koster 20 euro per bil man har brug for (hvis man er mere end 4, eller hvis man er 4 personer med meget baggage, så er det smart at hyre to biler). Hvis man ankommer kl. 22:00 eller senere, så er der en ‘meet-and-greet’-omkostning på 30 euro.

Vi anbefaler på det kraftigste, at man forsøger at kontakte vores key-holder, et par dage inden sin tur – for at sikre at der er ‘hul igennem’. Vores key-holder er også på WhatsApp, hvilket gør kommunikationen let.